Uitnodiging Friese NL Vitaal bijeenkomst


 

Friese NL Vitaal bijeenkomst (Leeuwarden)

 

Datum:  woensdag 19 juni 2019
Tijd:       Inloop 16.00 uur, start 16.15 uur – 19.30 uur (inclusief eenvoudige maaltijd)

Locatie: Cambuur Stadion, Cambuurplein 44 in Leeuwarden

 

Beste mevrouw/meneer,

 

Alle Friezen moeten de kans krijgen om gezond te eten, daar gaan we voor!

Een gezonde jeugd begint bij de (eet)omgeving van een kind. Samen kunnen we bijdragen aan het gezonder maken van deze omgeving. Ieder vanuit zijn of haar eigen invalshoek, expertise en ervaring. Als wethouder, directeur van een bedrijf of school, een maatschappelijke- of welzijnsorganisatie of voorzitter van een sportclub. Hoe kunt u en/of uw organisatie bijdragen aan een gezonde (eet)omgeving die de jeugd uitnodigt tot gezond gedrag? Waar liggen kansen en hoe helpen we elkaar verder?

 

Met veel plezier nodigen wij u uit om op 19 juni a.s. concrete afspraken te maken tijdens de Friese NL Vitaal bijeenkomst. De Friese Vitaliteitsalliantie en Nuchter over Gewicht vinden een gezonde (eet)omgeving erg belangrijk en organiseren daarom deze bijeenkomst in samenwerking met Jongeren Op Gezond Gewicht en NL2025.

 

Onder leiding van dagvoorzitter Rob Oudkerk, gastvrouw Margreet de Graaf (directeur Publieke Gezondheid GGD Fryslân) en gastheer Herwil van Gelder (wethouder Gezondheid gemeente Leeuwarden) komen we deze middag nog gerichter in actie om deze en komende generaties gezond op te laten groeien. De sprekers Ronald Baars (directeur Corporate Responsibility Aldi Nederland), de Healthy Sisters (ambassadeurs Jongeren Op Gezond Gewicht), Mascha Perquin (voedingsdeskundige en kok) en Marjon Bachra (directeur Jongeren Op Gezond Gewicht) zorgen voor de nodige inspiratie. Daarna inspireren we elkaar en maken we afspraken tijdens de tafelsessies. Zo gaat iedereen met duidelijke acties naar huis en kan ieder vanuit zijn of haar rol, een bijdrage gaan leveren aan een gezonde (eet)omgeving in Friesland. 

 

 

Alleen als we dit samen doen, maken we het verschil: wij verheugen ons op uw komst!

 

 

Met vriendelijke groet, ook namens de organiserende partijen,

 

Herwil van Gelder, wethouder Gezondheid, gemeente Leeuwarden

Marjon Bachra, directeur Jongeren Op Gezond Gewicht

Margreet de Graaf, directeur Publieke Gezondheid, GGD Fryslân (namens de Friese Vitaliteitsalliantie & Nuchter over Gewicht)

 

 

 

   

       

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

Nuchter Over Gewicht
Postbus 612
8901 BK Leeuwarden

Bezoekadres:
Harlingertrekweg 58
Leeuwarden

T. 088 229 9179
E. info@nuchterovergewicht.nl