Bedrijven

Met Nuchter over Gewicht proberen we de omgeving zo te veranderen dat de gezonde keuze de gemakkelijke keuze wordt. Voor jongeren wordt de keuze om gezond te leven voor een groot deel bepaald door de ouders/verzorgers. En waar vind je de ouders? Juist! Bij de bedrijven. Door als bedrijf je werknemers fit en gezond te houden bereik je dus indirect ook de Friese kinderen. Goed voorbeeld doet goed volgen.

 

Wat kun je als bedrijf concreet doen om te zorgen dat je werknemers gezond blijven? Kijk daarvoor eens op het platform Gezonde werkvloeren. Het platform Gezonde Werkvloeren biedt gratis tools om vitaliteit op de werkvloer te stimuleren. Denk aan tips rondom gezonde voeding of online sportcoaching, maar ook aan simpele beweegmomenten als lopend bellen, niet altijd mailen, maar direct contact zoeken met collega’s door naar ze toe te wandelen en staand vergaderen.

 

Samenwerkingspartners

Op dit moment heeft Nuchter over gewicht de volgende samenwerkingspartners: sc Heerenveen,  WEDA Design & Advertizing, 8D Games, Foodtruck Mama Mascha en Vitamine Bo.

Wilt u als bedrijf ook een bijdrage leveren aan een gezond gewicht voor alle Friese kinderen? Neem gerust contact met ons op en dan gaan we kijken of en hoe we een samenwerking vorm kunnen geven.

Contact

Nuchter Over Gewicht
Postbus 612
8901 BK Leeuwarden

Bezoekadres:
Harlingertrekweg 58
Leeuwarden

T. 088 229 9179
E. info@nuchterovergewicht.nl