Sportverenigingen

Er is vanuit ouders steeds meer vraag naar gezonde producten in de sportkantine. Ouders vinden het belangrijk dat hun kind ook op de sportvereniging gezond kan eten. Kiezen voor gezond betekent niet dat de minder gezonde keuze weg moet. Er komen juist gezonde keuzes bij. Welke gezonde en lekkere drankjes en snacks kun je toevoegen aan je assortiment? Hoe presenteer je die zo aantrekkelijk mogelijk? En hoe maak je iedereen enthousiast voor je gezonde aanbod? Team Fit helpt (samen met JOGG-regisseurs en buurtsportcoaches) de sportverenigingen hier invulling aan te geven.

Wilt u ook starten met de gezonde sportkantine? Of wilt u meer informatie? Team Fit help u op weg. Wij helpen u om gezonder eten en drinken aan te bieden. Dit past bij de sportieve en maatschappelijke functie van uw sportvereniging. Meer info of meedoen? Kijk op www.teamfit.nl of neem contact op met Allard Donker via 06-53 48 08 99 of allard.donker@teamfit.nl.

 

Voor voetbalverenigingen: Lekker Bezig

Lekker Bezig is een doorlopend programma van Sligro speciaal ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Kantinebeheerders worden geholpen bij het bieden van een gezonde keuze in de kantine. Met tips, met recepten, met kantine-clinics of met leuke wedstrijden.

 

 

Teambox

Fruit eten is belangrijk, helemaal voor kinderen. Daarom hebben Sligro en KNVB samen de Teambox ontwikkeld. De Teambox is een box met fruit speciaal voor de O8 t/m O11 teams van voetbalverenigingen. Elk deelnemend team ontvangt bij elke thuiswedstrijd altijd twee boxen: een voor het eigen team en een voor de tegenstander. Sympathiek toch? Kijk hier voor aanmelden en de voorwaarden.

Contact

Nuchter Over Gewicht
Postbus 612
8901 BK Leeuwarden

Bezoekadres:
Harlingertrekweg 58
Leeuwarden

T. 088 229 9179
E. info@nuchterovergewicht.nl