Foodtruck Mama Mascha

 

Mama Mascha wil zo veel mogelijk mensen enthousiast maken over gezond, eenvoudig en lekker eten. Via het platform Nuchter over Gewicht biedt Mama Mascha de workshop Gezonde traktaties aan tegen een gereduceerd tarief. Daarnaast krijgen alle kinderen als extraatje na de workshop een folder met gezonde tips mee naar huis. 

 

 

Workshop Gezonde traktaties

De kinderen werken voor zichzelf en maken gezonde traktaties. We passen de ingrediënten en materialen aan op de leeftijd van de kinderen. Zo maken we met groep 1 en 2 allemaal dezelfde traktatie, maar kan de midden- en bovenbouw lekker los met een tafel vol ingrediënten en een paar voorbeelden ter inspiratie. Aan het einde van de les eten de kinderen de traktatie meteen op of nemen deze mee naar huis. We kunnen 5 groepen per schooldag aan van 45 minuten. We werken in de gemeenschapsruimte van de school en daar komt steeds een nieuwe groep aanschuiven. Extra begeleiding van een paar ouders is wel gewenst. 

 

Kosten

Het tarief van de workshop via Nuchter over Gewicht (dus binnen Friesland) is 675 euro incl. reiskostenvergoeding

 

Contact

Via Mascha Perquin: mascha@foodtruckmamamascha.nl / 06-31927132. Geef hierbij aan dat het gaat om een opdracht vanuit het platform Nuchter over Gewicht.

Contact

Nuchter Over Gewicht
Postbus 612
8901 BK Leeuwarden

Bezoekadres:
Harlingertrekweg 58
Leeuwarden

T. 088 229 9179
E. info@nuchterovergewicht.nl